Logga in   |  Skapa konto  
Valutor
Sverige
FÅLLA ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Välkommen till Fidget Spinner svenska webbutik

Vi är engagerade i att skydda din integritet. Informationen lämnas inte eller säljs till tredje part, förutom att rederiet levererar din beställning. Vi delar endast din fraktadress och telefonnummer med fraktföretaget. Den information vi samlar in från dig används endast för att bearbeta och leverera din beställning. Din e-postadress är avsedd att ge en orderbekräftelse och spårningsnummer. Telefonnumret kontaktade dig om ett problem med uppfyllandet eller leveransen av din beställning.

Om du har frågor eller kommentarer om vår integritetspolicy vill vi veta så att vi kan hantera dem. Vi respekterar din integritet och vi delar gärna informationen du ger till andra företag eller organisationer. Vi har dina bästa intressen på hjärtat och tror att du kommer att uppskatta vår tro på deras säkerhet.

Vi förbehåller oss rätten att lämna personuppgifter till relevanta myndigheter där vi har anledning att tro att sådan information är nödvändig för att identifiera, kontakta eller väcka talan mot någon som kan bryta mot eller hota att bryta mot eller som kan orsaka skada eller störningar, Rättigheter, egendom eller intressen och våra användare, kunder, partners, andra webbplatsanvändare eller någon annan som kan skadas av sådan verksamhet.