Logga in   |  Skapa konto  
Valutor
Sverige
FÅLLA ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Inlösen garanti

Vi är engagerade till din tillfredsställelse. Innan du får en enkel utbytes- och returpolicy måste du återvända till kontakt med oss ​​för att returnera adressen innan du returnerar varorna. Och se till att alla artiklar som skickas tillbaka till oss inte behöver bäras i deras ursprungliga skick, ändras eller tvättas när alla taggar är bifogade.

Alla beställda varor är de rätta artiklarna som du kan få på www.llbrollopochevent.se. Och om de korrekta föremålen för återbetalning går tillbaka: Alla returnerade varor är föremål för 10% minus en behandlingsavgift. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

Vi täcker inte fraktkostnadsavkastning eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för frakt och hantering. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd eftersom vi inte är ansvariga för förlorade leveranser.
Alla returvaror ska skickas till dig via e-post till leveransadressen.

Börserna

Vi accepterar inom 30 dagar efter det ursprungliga beställningsfristen för en annan färg eller storlek. Vänligen kontakta oss med ditt order-ID och vi hjälper dig. Om du vill byta objekt i en annan stil, skulle du behöva returnera dina artiklar för återbetalning * (enligt policyns retur) och en ny order för den stil du föredrar platser.

Vänligen kontakta oss innan du skickar tillbaka objekten. Alla artiklar som returneras till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, bytas eller tvättas, alla taggar är installerade. Slitna eller smutsiga föremål returneras till dig.

Vi har inte täckt transportkostnaden för utbytet, du kommer att vara ansvarig för avkastningen och för fraktkostnaden för de utbytta artiklarna skickas tillbaka till dig. Dessutom rekommenderar vi dig att lägga till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte ansvarar för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

Vänligt meddelande: Var god välj din produkt och storlek noggrant. Om du returnerar varorna eftersom du returnerar volatiliteten måste du betala tillbaka och transporteras.

Lägga märke till

Avbeställning av order måste beställas innan beställningen har skickats. Avbokningsavgift debiteras till 10% av den totala orderbeloppet. Eftersom vi behandlar alla beställningar så snart som möjligt inom 6-8 timmar efter beställning, så kan vi inte alltid avbryta en beställning efter det att den har placerats. Hoppas du förstår denna viktiga punkt. Avbeställningsansökningar som skickas efter beställningen behandlas i enlighet med vårt returtillstånd.